Met de door u behaalde score behoort u tot de groep met uitstekende legionella preventie. U legionella preventie is in orde, maar uiteraard zijn er altijd nog verbeterpunten om de kwaliteit van uw drinkwater te waarborgen. Tevens veranderd regelgeving over legionella preventie zo nu en dan en om bij de tijd te blijven is altijd handig om up-to-date te blijven.

Een manier om up-to-date blijven is een digitaal legionella preventie logboek.  Als klant van Helder krijgt u online toegang tot de Helder-portal. De Helder-portal geeft u toegang tot alle verplichte documenten die u moet laten zien zodra een inspecteur van het ministerie IL&T uw installatie controleert. Tevens kunt u met de Helder-portal ingevulde spoel- en temperatuurlijsten en werkbonnen van het uitgevoerde onderhoud uploaden, zodat het logboek helemaal compleet is. En het allerbelangrijkste: uw logboek is voortaan altijd en overal beschikbaar en compleet.

Speciaal aanbod voor jachthavens!
Om een goed advies te kunnen geven, moeten wij uw installatie kennen. Hiervoor moet een brononderzoek uitgevoerd worden. Helder voert het brononderzoek aan uw installatie geheel gratis en vrijblijvend uit bij de eerste monstername. U hoort van ons of uw installatie voldoet aan de voorschriften en dus geen risico oplevert voor legionella groei. Tevens controleren wij of uw beheer in orde is. Het is daarna aan u om te beoordelen of u in zee wilt gaan met de onafhankelijke legionella specialisten van Helder!

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsactiviteiten, maakt u zich zorgen na het invullen van de checklist of wilt u meer weten of het speciale aanbod bel dan 0172 244 322 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.helder-bv.nl

 

Helder B.V. • Middelblok 18 • 2831 BP Gouderak • T 0182 787 340 • M 0611 141 308 • info@helder-bv.nl • KvK 28093126